جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
Exploring the impact of innovation strategies on performance in Iran construction industry
1394/12/29 19:09:10
نویسندگان :
Mehran Mehdizade
Amir Heravi
Seyed Jalil Fazel
Seyed Hamid Safavi Mirmahaleh
زبان : انگلیسی
سال انتشار :
2014
محل پذیرش : کنفرانس بین المللی اقتصاد، حسابداری، مدیریت و علوم اجتماعی (EAMS and EAE 2014 Conference)
«
1
»
دسته بندی مقالات
9097
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3342
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4088
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5669
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1095
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13537
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1308
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1159
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
The Effect of Green Marketing Tools on the Consumers’ Behavior Case Study: Customers of Home Appliances Shops of Sanandaj Township
1395/10/09 10:39:04
تحلیل مقایسه آماری و نوسانات بارش با محصولات دیم گندم، جو، عدس و نخود ( مطالعه موردی: بخش رومشگان- شهرستان کوهدشت)
1395/10/18 19:31:51
بررسی تأثیر پیشگیری انتظامی از جرم در محیطهای شهری بر امنیت اجتماعی(مطالعه موردی: شهرستان بندرعباس)
1399/06/10 12:26:47
Prevalence of Sick Building Syndrome among Primary School Pupils of Qom in 2014
1395/09/02 13:52:00
OPTIMIZATION OF PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF LOW-FAT HAMBURGER FORMULATION USING BLEND OF SOY FLOUR, SPLIT-PEA FLOUR AND WHEAT STARCH AS PART OF FAT REPLACER SYSTEM
1395/11/09 11:42:24