نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

INVESTIGATE THE RELATIONSHIP BETWEEN THE SUCCESS RATE OF DEMAND MANAGEMENT WITH SUPPLY CHAIN (CASE STUDY: BAREZ RUBBER INDUSTRY OF KERMAN) 1397/12/06 23:05:51

نویسندگان : Salimeh Yaghoobi Sardoo Iman Azizi Fatemeh Saaghi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : INTERNATIONAL JOURNAL OF CURRENT LIFE SCIENCES

Examine the Relationship between Emotional Intelligence and Organizational Citizenship Behavior 1397/12/06 22:45:01

نویسندگان : Fazlollah talebi kahdooee Iman Azizi Elnaz Sarkhail
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : International Journal of Basic Sciences & Applied Research

Archaeosomes as means of nano-drug delivery 1397/10/28 12:23:21

نویسندگان : Eskandar Moghimipour Mohammad Kargar Somayeh Handali
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : Reviews in Medical Microbiology

The Zagros hinterland fold-and-thrust belt in-sequence thrusting, Iran 1397/10/24 15:32:50

نویسندگان : Khalil Sarkarinejad Mohammad Ali Ghanbarian
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : Journal of Asian Earth Sciences

Quantitative kinematic analysis of the asymmetric boudins of the Zagros accretionary prism, Iran 1397/10/24 14:55:25

نویسندگان : Khalil Sarkarinejad Saeede Keshavarz
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : Geosciences Journal

Did the 1983 Charazeh earthquake trigger the destructive 1990 Rudbar earthquake? 1397/10/24 14:52:53

نویسندگان : Khalil Sarkarinejad Shoja Ansari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : International Journal of Earth Sciences

The Coulomb Stress Changes and Seismicity Rate due to the 1990 M w 7.3 Rudbar Earthquake 1397/10/24 14:37:11

نویسندگان : Khalil Sarkarinejad Shoja Ansari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : Bulletin of the Seismological Society of America

Modified lysozymes as novel broad spectrum natural antimicrobial agents in foods. Review Article 1397/10/22 11:51:15

نویسندگان : Ladan Aminlari Marjan Mohammadi Hashemi Mahmoud Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : Vol. 79, Nr. 6, 2014 Journal of Food Science

Preparation of and studies on the functional properties and bactericidal activity of the lysozymeexanthan gum conjugate 1397/10/22 11:41:12

نویسندگان : Marjan Mohammadi Hashemi Mahmoud Aminlari Marzieh Moosavinasab
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : LWT - Food Science and Technology

Influence of combined vacuum packaging and pomegranate peel extract on shelf life and overall quality of pacific white shrimp (Peneous vannamei) during refrigerated storage 1397/10/22 11:33:13

نویسندگان : Basiri S Shekarforoush, S. S Aminlari, M Abhari, Kh Berizi, E
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : ,Vol. 15, No. 1, Ser. No. 46, Pages 23-29, Iranian Journal of Veterinary Research

CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL CHANGES DURING RIPENING OF IRANIAN SALT-SUBSTITUTED PROBIOTIC WHITE CHEESE 1397/10/22 11:16:44

نویسندگان : H. R. Gheisari M. Aminlari N. Sabbagh M. Moraveji
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : Carpathian Journal of Food Science and Technology 2014, 6(2), 102-115

Evaluating the position of urban waste landfill sites in Astara based on Olecno index 1397/10/21 13:27:59

نویسندگان : Seiied Taghi Seiied Safavian Nima Khanzadeh Rouzbeh Zargari Asl
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : MAGNT Research Report

Effect of biological fertilizer contain of amino acid on physiological stages in maize 1397/10/16 01:52:42

نویسندگان : Abbas Mehrdad Lomer Valida Alizadeh Rajab Chogan ََAli Reza Farrokh
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : International Letters of Natural Sciences

Effect of nitrogen and biological fertilizer on maize 1397/10/16 01:37:45

نویسندگان : Abbas Mehrdad Lomer Valida Alizadeh Rajab Chogan ََAli Reza Farrokh
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : International Letters of Natural Sciences

Modeling Dam-Break Flows Using a 3d Mike 3 Flow Model 1397/10/15 23:59:11

نویسندگان : محمد زارعین وحید ندرخانلو
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : Journal of Biodiversity and Environmental Sciences

ANN Modeling of White Mulberry Drying by Microwave Oven 1397/10/15 23:48:38

نویسندگان : محمد زارعین فرزاد جلیلیان تبار
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : Advances in Environmental Biology

Exergy and Energy Analysis, Drying Kinetics and Mathematical Modeling of White Mulberry Drying Process 1397/10/15 23:38:33

نویسندگان : حسین درویشی محمد زارعین سعید مینایی حمید خفاجه
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : International Journal of Food Engineering

Rural Migration, Marginalization and Urban Informal Settlement 1397/10/15 18:17:40

نویسندگان : سید جمال الدین دریاباری زهرا حاجیلو فهیمه خواجه نبی محمد کوچکی
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : MAGNT Research Report