جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
اصلاح الگوی مصرف چربی ها از منظر طب ایرانی اسلامی و علوم جدید
1403/04/10 02:11:26
نویسندگان :
مهدی کرمانی
زبان : فارسی
سال انتشار :
1394
محل پذیرش : اولین کنفرانس علمی علوم و صنایع غذایی ابیران
«
1
»
دسته بندی مقالات
9123
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3344
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4180
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5728
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13828
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1314
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1271
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
89
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
بررسی اثرات کودهای آلی کمپوست و ورمیکمپوست بر روی صفات کمی و کیفی گیاه دارویی بهلیمو
1395/10/05 22:28:02
Effect of irrigation regime and different superabsorbent levels on water productivity, growth characters and yield of tomato (Lycopersicon esculentum L.)
1394/04/17 14:32:23
Development of machine learning methods for estimating permeability and porosity of oil reservoirs via petro-physical logs
1397/08/27 22:47:06
شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر بهره وری شرکت های حمل و نقل با استفاده از رویکرد ترکیبی مبتنی بر AHP و FTOPSIS
1401/11/07 22:31:41
PRIORITIZING THE ENTREPRENEURSHIP DIMENSIONS BASED ON BSC PERSPECTIVE BY COMBINING FUZZY MADM METHODS
1395/03/11 08:45:38