
The effect of enzymatic hydrolysis on amino acids composition of Persian sturgeon ( Acipenser persicus) viscera protein hydrolysate. 1395/11/09 18:13:34
نویسندگان : Mahmoudreza Ovissipour Abdolmohammad Abedian Ali Motamedzadegan Barbara Rasco Reza Safari Hoda Shahiri Tabarestaniزبان : انگلیسی سال انتشار : 2008 محل پذیرش : هجدهمین کنفرانس ملی علوم و صنایع غذایی ایران

پیش بینی تغییرات ویسکوزیته ژلاتین پوست ماهی قزل آلای رنگین کمان تولیدشده در زمان های مختلف پیش فراوری با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعیپیش بینی تغییرات ویسکوزیته ژلاتین ماهی قزل آلای رنگین کمان به روش شبکه عصبی مصنوعی 1395/11/09 18:08:22
نویسندگان : Hoda Shahiri Tabarestani Yahya Maghsoudlou Ali Motamedzadegan Alireza Sadeghi Mahoonakزبان : فارسی سال انتشار : 1387 محل پذیرش : هجدهمین کنفرانس ملی علوم و صنایع غذایی ایران

بررسي خصوصیات بیوشیمیایی کلاژن پوست و استخوان ماهی قزل آلای رنگین کمان 1395/11/09 17:57:19
نویسندگان : Hoda Shahiri Tabarestani Yahya Maghsoudlou Ali Motamedzadegan Alireza Sadeghi Mahoonakزبان : فارسی سال انتشار : 1387 محل پذیرش : هجدهمین کنفرانس ملی علوم و صنایع غذایی ایران
دسته بندی مقالات
- 9117 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
- 3343 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
- 4158 پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
- 5724 پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
- 1097 پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
- 13790 مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- 1312 چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
- 1254 سایر
- 36 پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
- 88 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4