نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

Production and properties of tragacanthin-conjugated lysozyme as a new multifunctional biopolymer 1397/10/21 11:13:51

نویسندگان : Roya Koshani Mahmoud Aminlari Mehrdad Niakosari Asgar Farahnaky Golamreza Mesbah
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : Food Hydrocolloids 47 (2015) 69e78

Fabrication of bio-nanocomposite films based on fish gelatin reinforced with chitosan nanoparticles 1396/10/20 17:35:02

نویسندگان : Seyed Fakhreddin Hosseini Masoud Rezaei Mojgan Zandi Farhid Farahmandghavi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : Food Hydrocolloids

Review on Pectin Extraction from Sugar Beet Pulp and it’s Characterization 1394/09/26 12:57:43

نویسندگان : Arezou Khoshnama Fatemeh Nejati Mohammad Hojjatoleslami Manouchehr MOMENI SHAHRAKI
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : 1st International Conference on Natural Food Hydrocolloids, Mashhad, Iran, 22-23 October 2014