
Analysis and application of quadratic theory in supermarkets 1397/10/20 22:25:03
نویسندگان : سعید محمودی میثم جعفری اسکندریزبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Australian Journal of Science and Technology

Attitude on the concept of designing and analyzing experiments and its application in the engineering system 1397/10/20 22:19:42
نویسندگان : مجتبی صالحی سعید محمودیزبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Journal of Historical Archaeology & Anthropological Sciences

“β-CYCLODEXTRIN Nanoreactor” Catalyzed Synthesis of Coumarin Derivatives from In-Situ Generated Stabilized Phosphorus Ylides in Water 1397/10/20 22:00:11
نویسندگان : Ali Ramazani Saman Ayoubi Yavar Ahmadi Hamideh Ahankar Hamideh Aghahosseini Sang Woo Jooزبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : Phosphorus, Sulfur, and Silicon and the Related Elements

The Effect of Oral Administration of PUFAs on the Matrix Metalloproteinase Expression in Gastric Adenocarcinoma Patients Undergoing Chemotherapy 1397/10/20 12:41:08
نویسندگان : Mehran Khojastehfard Homayun Dolatkhah Mohammad-Hossein Somi Saeed Nazari Soltan Ahmad Rasoul Estakhri Rasoul sharifi Mohsen Naghizadeh Mohammad Rahmati-Yamchiزبان : انگلیسی سال انتشار : 2019 محل پذیرش : Nutrition and Cancer

Diagnosis of Cytomegalovirus in Immunocompromised Persons 1397/10/19 22:35:42
نویسندگان : Mohammad Sadegh Hashemzadeh Saman Ayoubi Majded Ghalavand Mahdi Tat Zahra pourpak Ruhollah Dorostkar Ali Choopaniزبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : Journal of Applied Biotechnology Reports

CYTOCHEMICAL STAINING FOR THE DETECTION OF ACUTE AND CHRONIC BLOOD LEUKEMIA 1397/10/19 22:29:48
نویسندگان : Omid Lakzaie AZAR Nasrollah MORADI KOR Mohanna EHSANI Saman AIUBI Fatemeh Asadi RAHMANIزبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : Banats Journal of Biotechnology

Fabrication and characterisation of soy protein isolate-grafted dextran biopolymer: A novel ingredient in spray-dried soy beverage formulation 1397/10/19 13:18:38
نویسندگان : Sareh Boostani Mahmoud Aminlari Marzieh Moosavi-nasaba Mehrdad Niakosari Gholamreza Mesbahزبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : International Journal of Biological Macromolecules 102 (2017) 297–307

Production of antioxidant and ACE-inhibitory peptides from Kluyveromyces marxianus protein hydrolysates: Purification and molecular docking 1397/10/19 13:12:16
نویسندگان : Mahta Mirzaei Saeed Mirdamadi Mohamad Reza Ehsani Mahmoud Aminlariزبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : journal of food and drug analysis 26 (2018) 696 e705

Method to conjugate L-Aspariginase with Carboxymethyl Dextran 1397/10/19 12:56:17
نویسندگان : Marjan Chahardahcherik Mahboobeh Ashrafi Mahmood Aminlariزبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : Online Journal of Veterinary Research.

Physicochemical and functional properties of ultrasonic-treated tragacanth hydrogels cross-linked to lysozyme 1397/10/19 12:52:48
نویسندگان : Roya Koshani Mahmood Aminlariزبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : International Journal of Biological Macromolecules 103 (2017) 948–956

Effects of microbial transglutaminase on physicochemical properties, electrophoretic patterns and sensory attributes of veggie burger 1397/10/19 12:44:53
نویسندگان : Zahra Forghani1 Mohammad Hadi Eskandari Mahmoud Aminlari Seyed Shahram Shekarforoushزبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : Journal of Food Science and Technology, DOI 10.1007/s13197-017-2614-8

The Effect of Ozone on Aflatoxin M1, Oxidative Stability, Carotenoid Content and the Microbial Count of Milk 1397/10/19 12:25:03
نویسندگان : Hesam Mohammadi Seyed Mohammad Mazloomi Mohammad Hadi Eskandari Mahmoud Aminlari Mehrdad Niakousariزبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : Ozone: Science & Engineering

Activity and stability analysis of covalent conjugated lysozyme-single walled carbon nanotubes: potential biomedical and industrial applications 1397/10/19 12:10:54
نویسندگان : Z. Borzooeian M. E. Taslim G. Borzooeian. O. Ghasemi M. Aminlariزبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : Royal Society Chemistry Adv., 2017, 7, 48692

Effect of Thymus vulgaris L. Essential oil on Oxidative Stability of Virgin Olive Oil and its Synergy with Citric Acid 1397/10/19 11:56:45
نویسندگان : Malihe Keramat Mohammad-Taghi Golmakani Mahmoud Aminlari Seyed Shahram Shekarforoushزبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : 2-10: (3)2 INTERNATIONAL JOURNAL OF NUTRITION SCIENCES

Production and Application of Lysozyme-Gum Arabic Conjugate in Mayonnaise as a Natural Preservative and Emulsifi er 1397/10/19 10:53:50
نویسندگان : Marjan M. Hashemi Mahmoud Aminlari Mehdi M. Forouzan Esmaeel Moghimi Maryam Tavana Shahram Shekarforoush Mohammad Amin Mohammadifarزبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : Pol. J. Food Nutr. Sci., 2018, Vol. 68, No. 1, pp. 33–43 DOI: 10.1515/pjfns-2017-0011

Improving Oxidative Stability of Virgin Olive Oil: Comparison of Zataria Multiflora Essential Oil with α-Tocopherol 1397/10/19 10:41:59
نویسندگان : Malihe Keramat Mohammad-Taghi Golmakani Mahmoud Aminlari Seyed Shahram Shekarforoushزبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Nutrition and Food Sciences Research

Antibacterial Effect of Essential Oils against Spoilage Bacteria from Vacuum-Packed Cooked Cured Sausages 1397/10/19 10:21:07
نویسندگان : AZITA KHORSANDI ESMAEIL ZIAEE EHSAN SHAD MARYAM RAZMJOOEI Mohammad Hadi Eskandari Mahmood Aminlariزبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Journal of Food Protection, Vol. 81, No. 8, 2018, Pages 1386–1393

Investigating inappropriate admissions and hospitalizations in Yasuj educational hospitals based on appropriateness evaluation protocol (AEP): A case study in the internal and surgical wards 1397/10/19 09:12:27
نویسندگان : Hamed Rahimi Rahim Ostovar Leila Vali Parvin Anghaزبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : International Journal of Health Planning and Management

APPROACHES TO ACHIEVE THE ECONOMIC RESISTANCE DESIRED BY SUPREME LEADER BY USING THE STRUCTURE OF SOCIAL CAPITAL 1397/10/18 20:28:16
نویسندگان : یونس فروزان حامد فروزانزبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : International Journal of biology, pharmacy and allied Science

Introduction to the Concept of Cultural Identity in the Societies of the Third World 1397/10/18 19:43:11
نویسندگان : یونس فروزان محمد هادی همایون سید محمد مهدی زادهزبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : Social Science
دسته بندی مقالات
- 9118 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
- 3343 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
- 4159 پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
- 5724 پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
- 1097 پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
- 13790 مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- 1312 چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
- 1254 سایر
- 36 پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
- 88 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4