نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

Analysis and application of quadratic theory in supermarkets 1397/10/20 22:25:03

نویسندگان : سعید محمودی میثم جعفری اسکندری
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Australian Journal of Science and Technology

Attitude on the concept of designing and analyzing experiments and its application in the engineering system 1397/10/20 22:19:42

نویسندگان : مجتبی صالحی سعید محمودی
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Journal of Historical Archaeology & Anthropological Sciences

“β-CYCLODEXTRIN Nanoreactor” Catalyzed Synthesis of Coumarin Derivatives from In-Situ Generated Stabilized Phosphorus Ylides in Water 1397/10/20 22:00:11

نویسندگان : Ali Ramazani Saman Ayoubi Yavar Ahmadi Hamideh Ahankar Hamideh Aghahosseini Sang Woo Joo
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : Phosphorus, Sulfur, and Silicon and the Related Elements

Diagnosis of Cytomegalovirus in Immunocompromised Persons 1397/10/19 22:35:42

نویسندگان : Mohammad Sadegh Hashemzadeh Saman Ayoubi Majded Ghalavand Mahdi Tat Zahra pourpak Ruhollah Dorostkar Ali Choopani
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : Journal of Applied Biotechnology Reports

CYTOCHEMICAL STAINING FOR THE DETECTION OF ACUTE AND CHRONIC BLOOD LEUKEMIA 1397/10/19 22:29:48

نویسندگان : Omid Lakzaie AZAR Nasrollah MORADI KOR Mohanna EHSANI Saman AIUBI Fatemeh Asadi RAHMANI
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : Banats Journal of Biotechnology

Fabrication and characterisation of soy protein isolate-grafted dextran biopolymer: A novel ingredient in spray-dried soy beverage formulation 1397/10/19 13:18:38

نویسندگان : Sareh Boostani Mahmoud Aminlari Marzieh Moosavi-nasaba Mehrdad Niakosari Gholamreza Mesbah
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : International Journal of Biological Macromolecules 102 (2017) 297–307

Production of antioxidant and ACE-inhibitory peptides from Kluyveromyces marxianus protein hydrolysates: Purification and molecular docking 1397/10/19 13:12:16

نویسندگان : Mahta Mirzaei Saeed Mirdamadi Mohamad Reza Ehsani Mahmoud Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : journal of food and drug analysis 26 (2018) 696 e705

Method to conjugate L-Aspariginase with Carboxymethyl Dextran 1397/10/19 12:56:17

نویسندگان : Marjan Chahardahcherik Mahboobeh Ashrafi Mahmood Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : Online Journal of Veterinary Research.

Physicochemical and functional properties of ultrasonic-treated tragacanth hydrogels cross-linked to lysozyme 1397/10/19 12:52:48

نویسندگان : Roya Koshani Mahmood Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : International Journal of Biological Macromolecules 103 (2017) 948–956

Effects of microbial transglutaminase on physicochemical properties, electrophoretic patterns and sensory attributes of veggie burger 1397/10/19 12:44:53

نویسندگان : Zahra Forghani1 Mohammad Hadi Eskandari Mahmoud Aminlari Seyed Shahram Shekarforoush
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : Journal of Food Science and Technology, DOI 10.1007/s13197-017-2614-8

The Effect of Ozone on Aflatoxin M1, Oxidative Stability, Carotenoid Content and the Microbial Count of Milk 1397/10/19 12:25:03

نویسندگان : Hesam Mohammadi Seyed Mohammad Mazloomi Mohammad Hadi Eskandari Mahmoud Aminlari Mehrdad Niakousari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : Ozone: Science & Engineering

Activity and stability analysis of covalent conjugated lysozyme-single walled carbon nanotubes: potential biomedical and industrial applications 1397/10/19 12:10:54

نویسندگان : Z. Borzooeian M. E. Taslim G. Borzooeian. O. Ghasemi M. Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : Royal Society Chemistry Adv., 2017, 7, 48692

Effect of Thymus vulgaris L. Essential oil on Oxidative Stability of Virgin Olive Oil and its Synergy with Citric Acid 1397/10/19 11:56:45

نویسندگان : Malihe Keramat Mohammad-Taghi Golmakani Mahmoud Aminlari Seyed Shahram Shekarforoush
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : 2-10: (3)2 INTERNATIONAL JOURNAL OF NUTRITION SCIENCES

Production and Application of Lysozyme-Gum Arabic Conjugate in Mayonnaise as a Natural Preservative and Emulsifi er 1397/10/19 10:53:50

نویسندگان : Marjan M. Hashemi Mahmoud Aminlari Mehdi M. Forouzan Esmaeel Moghimi Maryam Tavana Shahram Shekarforoush Mohammad Amin Mohammadifar
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : Pol. J. Food Nutr. Sci., 2018, Vol. 68, No. 1, pp. 33–43 DOI: 10.1515/pjfns-2017-0011

Improving Oxidative Stability of Virgin Olive Oil: Comparison of Zataria Multiflora Essential Oil with α-Tocopherol 1397/10/19 10:41:59

نویسندگان : Malihe Keramat Mohammad-Taghi Golmakani Mahmoud Aminlari Seyed Shahram Shekarforoush
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Nutrition and Food Sciences Research

Antibacterial Effect of Essential Oils against Spoilage Bacteria from Vacuum-Packed Cooked Cured Sausages 1397/10/19 10:21:07

نویسندگان : AZITA KHORSANDI ESMAEIL ZIAEE EHSAN SHAD MARYAM RAZMJOOEI Mohammad Hadi Eskandari Mahmood Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Journal of Food Protection, Vol. 81, No. 8, 2018, Pages 1386–1393

Investigating inappropriate admissions and hospitalizations in Yasuj educational hospitals based on appropriateness evaluation protocol (AEP): A case study in the internal and surgical wards 1397/10/19 09:12:27

نویسندگان : Hamed Rahimi Rahim Ostovar Leila Vali Parvin Angha
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : International Journal of Health Planning and Management

APPROACHES TO ACHIEVE THE ECONOMIC RESISTANCE DESIRED BY SUPREME LEADER BY USING THE STRUCTURE OF SOCIAL CAPITAL 1397/10/18 20:28:16

نویسندگان : یونس فروزان حامد فروزان
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : International Journal of biology, pharmacy and allied Science

Introduction to the Concept of Cultural Identity in the Societies of the Third World 1397/10/18 19:43:11

نویسندگان : یونس فروزان محمد هادی همایون سید محمد مهدی زاده
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : Social Science