جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
نوع مقاله ...
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
زبان مقاله ...
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
ساختار کریستالی و نقش آن در بافت مارگارین ها و شورتنینگ ها
1395/11/19 22:30:21
نویسندگان :
زهرا بیگ محمدی
زبان : فارسی
سال انتشار :
1390
محل پذیرش : اولین سمینار ملی امنیت غذایی
پاتولین موجود در آبمیوه ها، اثرات سوء آن بر سلامتی و روش های کاهش آن
1395/11/19 15:35:23
نویسندگان :
زهرا بیگ محمدی
عیسی فتح الهی
اکرم پزشکی
زبان : فارسی
سال انتشار :
1390
محل پذیرش : اولین سمینار ملی امنیت غذایی
تقلبات مورد استفاده در صنایع غذایی و روش های شناسایی آن ها
1395/11/19 15:30:30
نویسندگان :
زهرا بیگ محمدی
زبان : فارسی
سال انتشار :
1390
محل پذیرش : اولین سمینار ملی امنیت غذایی
غذاهای ارگانیک
1395/11/19 15:26:20
نویسندگان :
زهرا بیگ محمدی
عیسی فتح اللهی
اکرم پزشکی
زبان : فارسی
سال انتشار :
1390
محل پذیرش : اولین سمینار ملی امنیت غذایی
پروبایوتیک های موجود در فرآورده های لبنی، الزامات و اثرات سلامت بخش آن ها
1395/11/19 15:22:46
نویسندگان :
زهرا بیگ محمدی
عیسی فتح الهی
اکرم پزشکی
زبان : فارسی
سال انتشار :
1390
محل پذیرش : اولین سمینار ملی امنیت غذایی
«
1
»
دسته بندی مقالات
9116
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3343
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4153
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5720
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1096
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13783
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1312
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1244
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
تحلیل آسیب های ورزشی بین دانش آموزان در ساعات درس تربیت بدنی مدارس شهر ارومیه
1395/05/13 13:43:32
مولفههای تاثیرگذار بر موفقیت کارآفرینی در مناطق روستایی (خراسان جنوبی)
1397/10/30 00:39:53
برنامه ریزی مدیریت اطلاعات و ارتباطات برای مواقع اضطراری و شرایط بحرانی
1402/02/13 20:08:19
مقايسه اثرات تسكيني، پيش بيهوشي و ضد اضطرابي عصاره گل سرخ با ديازپام در موش صحرايي
1397/10/30 02:26:47
معرفی تکنولوژی و کاربرد بسته بندی های نانو در صنایع غذایی
1394/04/09 16:13:12