نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

مروری بر اثر فشار هیدروستاتیک بالا بر کیفیت گوشت و فراورده های گوشتی 1395/11/20 19:08:14

نویسندگان : هدی شهیری طبرستانی محمدجواد وریدی
زبان : فارسی سال انتشار : 1390 محل پذیرش : بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

بررسی اثر جایگزین های چربی بر شاخص های رنگ و بافت همبرگر با تکنیک پردازش تصویر 1395/11/20 18:55:17

نویسندگان : هدی شهیری طبرستانی محبت محبی مصطفی مظاهری تهرانی
زبان : فارسی سال انتشار : 1390 محل پذیرش : بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

Effect of moisture content on some physical properties of Iranian cumin seed (Cuminum Cymminum L.) 1395/11/20 09:54:27

نویسندگان : هدی شهیری طبرستانی زهرا بیگ محمدی مهدی کاشانی نژاد
زبان : فارسی سال انتشار : 1390 محل پذیرش : بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران