![](articletype/JO.jpg)
APPLICATION OF LYSOZYME AND DEXTRAN CONJUGATED LYSOZYME AS NATURAL ANTIMICROBIAL AGENTS IN THE TREATMENT OF EXPERIMENTAL SKIN WOUND IN MICE 1397/10/22 12:05:00
نویسندگان : A. Karachi H. Rajaian M. Aminlari A. Tabatabaeeزبان : انگلیسی سال انتشار : 2013 محل پذیرش : International Journal of Pharmaceutical Sciences and Research Vol. 4(11): 4236-4244
![](articletype/JO.jpg)
Arginase distribution in tissues of domestic avian species 1397/10/22 11:56:50
نویسندگان : Masood Sepehrimanesh Mahmoud Aminlarزبان : انگلیسی سال انتشار : 2012 محل پذیرش : Comp Clin Pathol
![](articletype/JO.jpg)
Modified lysozymes as novel broad spectrum natural antimicrobial agents in foods. Review Article 1397/10/22 11:51:15
نویسندگان : Ladan Aminlari Marjan Mohammadi Hashemi Mahmoud Aminlariزبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : Vol. 79, Nr. 6, 2014 Journal of Food Science
![](articletype/JO.jpg)
Preparation of and studies on the functional properties and bactericidal activity of the lysozymeexanthan gum conjugate 1397/10/22 11:41:12
نویسندگان : Marjan Mohammadi Hashemi Mahmoud Aminlari Marzieh Moosavinasabزبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : LWT - Food Science and Technology
![](articletype/JO.jpg)
Influence of combined vacuum packaging and pomegranate peel extract on shelf life and overall quality of pacific white shrimp (Peneous vannamei) during refrigerated storage 1397/10/22 11:33:13
نویسندگان : Basiri S Shekarforoush, S. S Aminlari, M Abhari, Kh Berizi, Eزبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : ,Vol. 15, No. 1, Ser. No. 46, Pages 23-29, Iranian Journal of Veterinary Research
![](articletype/JO.jpg)
The effect of pomegranate peel extract (PPE) on the polyphenol oxidase (PPO) and quality of Pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei) during refrigerated storage 1397/10/22 11:24:29
نویسندگان : Sara Basiri Seyed Shahram Shekarforoush Mahmoud Aminlari Sohrab Akbariزبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : LWT - Food Science and Technology 60 (2015) 1025e1033
![](articletype/JO.jpg)
CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL CHANGES DURING RIPENING OF IRANIAN SALT-SUBSTITUTED PROBIOTIC WHITE CHEESE 1397/10/22 11:16:44
نویسندگان : H. R. Gheisari M. Aminlari N. Sabbagh M. Moravejiزبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : Carpathian Journal of Food Science and Technology 2014, 6(2), 102-115
![](articletype/JO.jpg)
Production and properties of tragacanthin-conjugated lysozyme as a new multifunctional biopolymer 1397/10/21 11:13:51
نویسندگان : Roya Koshani Mahmoud Aminlari Mehrdad Niakosari Asgar Farahnaky Golamreza Mesbahزبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : Food Hydrocolloids 47 (2015) 69e78
![](articletype/JO.jpg)
Synthesis, physicochemical and immunological properties of oxidized inulin–l-asparaginase bioconjugate 1397/10/21 11:03:51
نویسندگان : Mohammad Reza Tabandeh Mahmood Aminlariزبان : انگلیسی سال انتشار : 2009 محل پذیرش : Journal of Biotechnology 141 (2009) 189–195
![](articletype/JO.jpg)
Polymorphism identification and cardiac gene expression analysis of the calsequestrin 2 gene in broiler chickens with sudden death syndrome 1397/10/21 10:49:04
نویسندگان : M. Basaki K. Assasi M.R. Tabandeh M. Aminlariزبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : British Poultry Science
![](articletype/JO.jpg)
Purification and characterization of an antiviral protein from prickly pear (Opuntia ficus-indica (L.) Miller) cladode 1397/10/21 10:35:57
نویسندگان : Rasoul Rasoulpour Alireza Afsharifar Keramat Izadpanah Mahmoud Aminlariزبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : Crop Protection 93 (2017) 33e42
![](articletype/JO.jpg)
In Silico Analysis of Glutaminase from Different Species of Escherichia and Bacillus 1397/10/21 09:56:19
نویسندگان : Cambyz Irajie1 , Milad Mohkam2 Navid Nezafat Saeed Hosseinzadeh Mahmoud Aminlari Younes Ghasemiزبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : Iranian J. Med.Sci. Vol 41, No 5, September 2016
![](articletype/JO.jpg)
The Relationship Between Heavy Metal (Cd, Co, Cu, Ni and Pb) Levels and the Size of Benthic, Benthopelagic and Pelagic Fish Species, Persian Gulf 1397/10/21 02:44:01
نویسندگان : Fazel Abdolahpur Monikh Alireza Safahieh Ahmad Savari ronaghmohammd taghi doraghiزبان : انگلیسی سال انتشار : 2013 محل پذیرش : Bull Environ Contam Toxicol
![](articletype/JO.jpg)
Application of biomarkers in Epaulet grouper (Epinephelus stoliczkae) to assess chromium pollution in the Chabahar Bay and Gulf of Oman 1397/10/21 02:16:05
نویسندگان : Parvin Sadeghi Faranak Kazerouni Ahmad Savari , Abdolali Movahedinia Alireza Safahieh , Daniel Ajdariزبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : elsevier
![](articletype/JO.jpg)
Evaluation of Emulsification Index in Marine Bacteria Pseudomonas sp. and Bacillus sp. 1397/10/21 01:57:57
نویسندگان : Fatemeh Shahaliyan Alireza Safahieh Hajar Abyarزبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : Arabian Journal of Science and Engineering
![](articletype/JO.jpg)
“β-CYCLODEXTRIN Nanoreactor” Catalyzed Synthesis of Coumarin Derivatives from In-Situ Generated Stabilized Phosphorus Ylides in Water 1397/10/20 22:00:11
نویسندگان : Ali Ramazani Saman Ayoubi Yavar Ahmadi Hamideh Ahankar Hamideh Aghahosseini Sang Woo Jooزبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : Phosphorus, Sulfur, and Silicon and the Related Elements
![](articletype/JO.jpg)
The Effect of Oral Administration of PUFAs on the Matrix Metalloproteinase Expression in Gastric Adenocarcinoma Patients Undergoing Chemotherapy 1397/10/20 12:41:08
نویسندگان : Mehran Khojastehfard Homayun Dolatkhah Mohammad-Hossein Somi Saeed Nazari Soltan Ahmad Rasoul Estakhri Rasoul sharifi Mohsen Naghizadeh Mohammad Rahmati-Yamchiزبان : انگلیسی سال انتشار : 2019 محل پذیرش : Nutrition and Cancer
![](articletype/JO.jpg)
Fabrication and characterisation of soy protein isolate-grafted dextran biopolymer: A novel ingredient in spray-dried soy beverage formulation 1397/10/19 13:18:38
نویسندگان : Sareh Boostani Mahmoud Aminlari Marzieh Moosavi-nasaba Mehrdad Niakosari Gholamreza Mesbahزبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : International Journal of Biological Macromolecules 102 (2017) 297–307
![](articletype/JO.jpg)
Production of antioxidant and ACE-inhibitory peptides from Kluyveromyces marxianus protein hydrolysates: Purification and molecular docking 1397/10/19 13:12:16
نویسندگان : Mahta Mirzaei Saeed Mirdamadi Mohamad Reza Ehsani Mahmoud Aminlariزبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : journal of food and drug analysis 26 (2018) 696 e705
![](articletype/JO.jpg)
Effects of microbial transglutaminase on physicochemical properties, electrophoretic patterns and sensory attributes of veggie burger 1397/10/19 12:44:53
نویسندگان : Zahra Forghani1 Mohammad Hadi Eskandari Mahmoud Aminlari Seyed Shahram Shekarforoushزبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : Journal of Food Science and Technology, DOI 10.1007/s13197-017-2614-8
دسته بندی مقالات
- 9103 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
- 3342 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
- 4103 پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
- 5689 پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
- 1095 پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
- 13598 مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- 1308 چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
- 1185 سایر
- 36 پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
- 88 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4