جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
کاربرد فناوری نانو در مواد غذایی
1394/05/19 10:51:16
نویسندگان :
سمیرا یزدان خواه
گلناز حسامی
صدری حسامی
زبان : فارسی
سال انتشار :
1393
محل پذیرش : نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی
ترکیبات رزماري و خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن بر مواد غذایی
1394/05/19 10:40:01
نویسندگان :
سمیرا یزدان خواه
گلناز حسامی
صدری حسامی
زبان : فارسی
سال انتشار :
1393
محل پذیرش : نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی
نقش تغذیه در ارتقاء سلامت وپیشگیري از بیماریهاي مزمن
1394/05/19 10:36:23
نویسندگان :
صدری حسامی
گلناز حسامی
سمیرا یزدان خواه
زبان : فارسی
سال انتشار :
1393
محل پذیرش : نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی
فناوري مواد غذایی: فناوري نانو و ایمنی مواد غذایی
1394/05/19 10:29:58
نویسندگان :
گلناز حسامی
صدری حسامی
سمیرا یزدان خواه
زبان : فارسی
سال انتشار :
1393
محل پذیرش : نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی
استفاده از فیبررژیمی جدا شده از سبوس گندم به عنوان یک افزودنی غذایی فراسودمند
1394/05/19 10:25:19
نویسندگان :
گلناز حسامی
صدری حسامی
سمیرا یزدان خواه
زبان : فارسی
سال انتشار :
1393
محل پذیرش : نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی
گزینه هاي کنونی براي ارزش گذاري زباله هاي حاصل از مواد غذایی
1394/05/19 10:21:32
نویسندگان :
گلناز حسامی
سمیرا یزدان خواه
صدري حسامی
زبان : فارسی
سال انتشار :
1393
محل پذیرش : نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی
«
1
»
دسته بندی مقالات
9124
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3344
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4181
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5728
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13836
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1314
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1274
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
89
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
(Brassica napus L.) تجزیه مسیر عملکرد روغن و صفات زراعیدر چهارده رقم کلزا
1395/10/14 13:43:35
Electrohydrodynamic nanofluid flow and forced convective heat transfer in a channel
1395/10/11 22:50:37
Length-weight and length-length relationships in populations of Garra rufa from different rivers and basins of Iran
1394/11/22 12:05:05
A new strategy for determination of hydroxylamine and phenol in water and waste water samples using modified nanosensor
1394/05/03 16:21:24
A Glance and Controlling Process with a Religious Approach
1395/10/24 15:48:36