نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

اثر سواد رسانه ای بر قابلیت های کارآفرینی با نقش میانجی سواد اطلاعاتی در دانشجویان علوم ورزشی 1397/11/08 17:03:20

نویسندگان : شیرین زردشتیان همایون عباسی سعید خانمرادی
زبان : فارسی سال انتشار : 1396 محل پذیرش : مدیریت ارتباطات در رسانه های ورزشی

Effect of packaging with nano-composite clay/LDPE film on the quality of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillet at refrigerated storage 1397/11/08 01:12:28

نویسندگان : Aliasghar Khanipour , Zabih alh Bahmani Abdulrasoul Oromiehie Abasali Motalebi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : Iranian Journal of fisheries science

بررسی نقش آموزش در خلاقیت و نوآوری کارگران صنایع نساجی 1397/11/08 01:03:40

نویسندگان : ابوالقاسم عربيون علی عبدی جمایران علی‏اکبر شرافتی‏نژاد
زبان : فارسی سال انتشار : 1395 محل پذیرش : مجله فناوری نساجی ، مجله کاملا الکترونیکی

تحلیل علم سنجانه ی مقالات پژوهشگران علوم ورزشی ایران در آی.اس.آی 1397/11/07 23:43:17

نویسندگان : مرتضی رضائی صوفی علی اکبر خاصه علی خاصه
زبان : فارسی سال انتشار : 1396 محل پذیرش : مدیریت ارتباطات در رسانه های ورزشی

بررسی نقش کارآفرینی دانشگاهی در روند ایجاد نوآوری 1397/11/06 16:37:05

نویسندگان : محمد حسین خانی فاطمه دولت آبادی علی عبدی جمایران الهه حسینی
زبان : فارسی سال انتشار : 1395 محل پذیرش : اولین کنفرانس ملی جهانی و اقتصاد مدیریت

Evaluation of the effects of silver nanoparticles and alcoholic extract of Achillea wilhelmsii on pathogenic bacteria Staphylococcus aureus, Bacillus cereus, Escherichia coli and Pseudomonasaeruginosa 1397/11/06 16:35:43

نویسندگان : فرناز راثی بناب ابوالفضل جعفری ثالث مسئود طاهری
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : بیستمین کنگره ملی و هشتمین کنگره بین المللی زیست شناسی ایران

Determination of antibiotic resistance pattern in Aeromonas hydrophila isolated from Reared Oncorhynchus mykiss in Marand, Iran 1397/11/06 16:32:11

نویسندگان : ابوالفضل جعفری ثالث فرناز راثی بناب هایده مبین بهبود جعفری
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : بیستمین کنگره ملی و هشتمین کنگره بین المللی زیست شناسی ایران

بررسی رابطۀ کیفیت خدمات با وفاداری دانشجویان با توجه به نقش میانجی ارزش ادرک شده، رضایت دانشجویان و تصویر ذهنی برند 1397/11/06 15:04:57

نویسندگان : سمیه وظیفه خواه دکتر امیر اخوان فر یاسر مقصودی گنجه میثم عاقلی
زبان : فارسی سال انتشار : 1397 محل پذیرش : مجله علمی تخصصی رویکردهای پژوهشی نوین در مدیریت و حسابداری (سال دوم)

تأثیر ارتباطات سازمانی بر مدیریت بحران (مطالعه موردی: شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه زاهدان) 1397/11/06 03:37:38

نویسندگان : علیرضا سرگلزایی علیرضا شیبک سمیه وظیفه خواه
زبان : فارسی سال انتشار : 1397 محل پذیرش : کنفرانس ملی چشم اندازهای نویندر حسابداری و مدیریت و کار آفرینی

تأثير خاكهاي رنگبر مختلف بر روي كيفيت برخي روغنهاي خوراكي 1397/11/05 10:46:36

نویسندگان : محمدهادي ناجي مهرداد قوامي محمود امين لاري
زبان : فارسی سال انتشار : 2010 محل پذیرش : تغذيه و علوم غذايي / پاييز 1389 / هفتم سال / شماره 4

Cloning, Expression, Purification and Refolding of Caprine Prochymosin 1397/11/05 10:35:47

نویسندگان : Mohammad Hadi Eskandari1 Arsalan Hosseini Sepideh Alasvand Zarasvand Mahmoud Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2012 محل پذیرش : Food Biotechnology, 26:143–153, 2012

Rhodanese activity in different tissues of the ostrich 1397/11/05 10:26:32

نویسندگان : N. ESKANDARZADE M. AMINLARI S. GOLAMI1 M. TAVANA
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2012 محل پذیرش : British Poultry Science Volume 53, Number 2 (April 2012), pp. 270—273

Functional properties of acetylated glutenin and gliadin at varying pH values 1397/11/05 10:16:09

نویسندگان : Mahsa Majzoobi , Elaheh Abedi, Asgar Farahnaky, Mahmoud Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2012 محل پذیرش : Food Chemistry 133 (2012) 1402–1407

Association of polymorphism of the b(1, 4)-galactosyltransferase-I gene with milk production traits in Holsteins 1397/11/05 10:06:30

نویسندگان : Homayon Reza Shahbazkia Mahmoud Aminlari Alfredo Cravador
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2012 محل پذیرش : Mol Biol Rep (2012) 39:6715–6721

Effects of Medium-Voltage Electrical Stimulation on Postmortem Changes in Fat-Tailed Sheep 1397/11/05 09:57:10

نویسندگان : Maryam Abbasvali Seyed Shahram Shekarforoush Mahmoud Aminlari Hadi Ebrahimnejad
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2012 محل پذیرش : Vol. 71, Nr. 1, 2012 Journal of Food Science S47

A comparative study of physico-chemical and functional properties, and ultrastructure of ostrich meat and beef during aging 1397/11/05 09:45:34

نویسندگان : Sepideh Alasvand Zarasvanda Mahdi Kadivar Mahmoud Aminlari Shahram S. Shekarforoush
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2012 محل پذیرش : CyTA – Journal of Food Vol. 10, No. 3, August 2012, 201–209

Formulation and evaluation of an antibacterial cream from Oxalis corniculata aqueous extract. 1397/11/05 09:38:08

نویسندگان : Somayeh Handali Hyam Hosseini Abdulghani Ameri Eskandar Moghimipour
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2011 محل پذیرش : Jundishapur J of microbiology