نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

هیدرولیز آنزیمی ژلاتین پوست ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی خاصیت ضدا‌کسیدانی آن 1396/10/20 18:37:51

نویسندگان : لیلا رمضان زاده سید فخرالدین حسینی مریم نیکخواه
زبان : فارسی سال انتشار : 1395 محل پذیرش : فصلنامه علمی پژوهشی علوم و فنون شیلات‎

ارزیابی فعالیت ضداکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris¬ caspia) 1396/10/20 18:35:09

نویسندگان : محمد رضا سلیمانی سید فخرالدین حسینی مریم نیکخواه
زبان : فارسی سال انتشار : 1395 محل پذیرش : فصلنامه علمی پژوهشی علوم و فنون شیلات‎

تکنیک های مدیریتی علف های هرز برای تولید ارگانیک زعفران 1396/10/20 18:29:38

نویسندگان : حامد جوادی
زبان : فارسی سال انتشار : 1387 محل پذیرش : همایش ملی زعفران و زرشک

مروری بر تحقیقات به زراعی زعفران مزروعی در ایران 1396/10/20 18:24:39

نویسندگان : حامد جوادی
زبان : فارسی سال انتشار : 1387 محل پذیرش : همایش ملی زعفران و زرشک

بررسی اثر تراکم کاشت بر خصوصیات مرفولوژیک، عملکرد و درصد پروتئین چهار رقم سورگوم دانه ای 1396/10/20 18:03:11

نویسندگان : حامد جوادی سید مهدی جواد زاده احمد مهربان
زبان : فارسی سال انتشار : 1392 محل پذیرش : اولین کنفرانس ملی علوم کشاورزی و محیط زیست

Biopolymer-coated nanoliposomes as carriers of rainbow trout skin-derived antioxidant peptides 1396/10/20 17:45:49

نویسندگان : Leila Ramezanzade Seyed Fakhreddin Hosseini Maryam Nikkhah
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : Food Chemistry

Nano-liposomal entrapment of bioactive peptidic fraction from fishgelatin hydrolysate 1396/10/20 17:44:04

نویسندگان : Seyed Fakhreddin Hosseini Leila Ramezanzade Maryam Nikkhah
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : International Journal of Biological Macromolecules

Physico-chemical and microstructural properties of fish gelatin/agar bio-based blend films 1396/10/20 17:42:06

نویسندگان : Setareh Mohajer Masoud Rezaei Seyed Fakhreddin Hosseini
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2017 محل پذیرش : Carbohydrate Polymers

Effect of Fish Gelatin Coating Enriched with Oregano Essential Oil on the Quality of Refrigerated Rainbow Trout Fillet 1396/10/20 17:40:09

نویسندگان : Seyed Fakhreddin Hosseini Masoud Rezaei Mojgan Zandi Farhid Farahmandghavi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY

Preparation and functional properties of fish gelatin–chitosan blend edible films 1396/10/20 17:38:40

نویسندگان : Seyed Fakhreddin Hosseini Masoud Rezaei Mojgan Zandi Farhid Farahmandghavi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2013 محل پذیرش : Food Chemistry

PREPARATION AND CHARACTERIZATION OF CHITOSAN NANOPARTICLES-LOADED FISH GELATIN-BASED EDIBLE FILMS 1396/10/20 17:37:14

نویسندگان : Seyed Fakhreddin Hosseini Masoud Rezaei Mojgan Zandi Farhid Farahmandghavi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : Journal of Food Process Engineering

Fabrication of bio-nanocomposite films based on fish gelatin reinforced with chitosan nanoparticles 1396/10/20 17:35:02

نویسندگان : Seyed Fakhreddin Hosseini Masoud Rezaei Mojgan Zandi Farhid Farahmandghavi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : Food Hydrocolloids

بازخوانی حقوق مودیان مالیاتی در ایران و آمریکا 1396/10/20 17:34:00

نویسندگان : مریم مهاجری
زبان : فارسی سال انتشار : 1395 محل پذیرش : کانون سردفتران و دفتریاران

Development of bioactive fish gelatin/chitosan nanoparticles composite films with antimicrobial properties 1396/10/20 17:33:21

نویسندگان : Seyed Fakhreddin Hosseini Masoud Rezaei Mojgan Zandi Farhid Farahmandghavi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : Food Chemistry

Bio-based composite edible films containing Origanum vulgare L.essential oil 1396/10/20 17:30:50

نویسندگان : Seyed Fakhreddin Hosseini Masoud Rezaei Mojgan Zandi Farhid Farahmandghavi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : Industrial Crops and Products

Efficient gas barrier properties of multi-layer films based onpoly(lactic acid) and fish gelatin 1396/10/20 17:26:40

نویسندگان : Seyed Fakhreddin Hosseini Zahra Javidi Masoud Rezaei
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : International Journal of Biological Macromolecules

Development of flexible bactericidal films based on poly(lactic acid) and essential oil and its effectiveness to reduce microbial growth of refrigerated rainbow trout 1396/10/20 17:24:19

نویسندگان : Zahra Javidi Seyed Fakhreddin Hosseini Masoud Rezaei
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : LWT - Food Science and Technology