نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

Public knowledge and acceptance of genetically modified organisms in Shiraz, Iran 1399/11/29 16:36:50

نویسندگان : Tayebeh Abedi Abbas Alemzadeh
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2021 محل پذیرش : Nippon Journal of Environmental Science

RNA‑seq Transcriptome Profling of the Halophyte Salicornia persica in Response to Salinity 1399/11/29 16:33:19

نویسندگان : Massumeh Aliakbari Hooman Razi Abbas Alemzadeh Elahe Tavako
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2020 محل پذیرش : Journal of Plant Growth Regulation

Genome-wide analysis of AP2/ERF transcription factors family in Brassica napus 1399/11/29 16:29:17

نویسندگان : Razieh Ghorbani Zahra Zakipour Abbas Alemzadeh Hooman Razi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2020 محل پذیرش : Physiology and Molecular Biology of Plants

Biomass and lipid induction strategies in microalgae for biofuel production and other applications 1399/11/29 16:23:13

نویسندگان : Hossein Alishah Aratboni Nahid Rafei, Raul Garcia‑Granados Abbas Alemzadeh José Rubén Morones‑Ramírez
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2019 محل پذیرش : Microbial Cell Factories

Evolution and classification of Na/K ATPase α-subunit in Arthropoda and Nematoda 1399/11/29 16:07:20

نویسندگان : Marzieh Shahnazari Abbas Alemzadeh Zahra Zakipour Homan Razi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2021 محل پذیرش : Gene Reports

Genotypic and phenotypic assessment of antibiotic resistance and recognition of virulence factors in Escherichia coli O157 serogroup isolated from Hamburger 1399/11/29 16:01:54

نویسندگان : Karimpour, Mehdi Razavilar, Vadood Rokni, Nordahr Ahmadi, Mohammad
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2020 محل پذیرش : Egyptian Journal of Veterinary Science

Effects of vacuum infiltration, Agrobacterium cell density and acetosyringone concentration on Agrobacterium‑mediated transformation of bread wheat 1399/11/29 15:49:46

نویسندگان : Elham Ashrafi‑Dehkordi Abbas Alemzadeh Nobukazu Tanaka Hooman Razi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2021 محل پذیرش : Journal of Consumer Protection and Food Safety

نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در توسعه کشاورزی هوشمند 1399/11/29 14:19:54

نویسندگان : علیرضا غلامشاهی عادل طاهری حاجی وند
زبان : فارسی سال انتشار : 1400 محل پذیرش : سومین کنگره بین المللی مهندسی، تکنولوژی و نوآوری

بررسی مقاومت فشاری و کششی بتن سبز تولید شده با مواد پوزولانی جایگزین سیمان خاکستر لجن تصفیه خانه فاضلاب شهری و ضایعات معدن زغال سنگ 1399/11/29 13:48:53

نویسندگان : علی منصورنژاد سمیه بختیاری حسین وحیدی یوسف عسکری
زبان : فارسی سال انتشار : 1396 محل پذیرش : چهارمین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در مهندسی عمران،معماری و شهرسازی

The effect of Guar and Tragacanth gums as edible coatings in Cheddar cheese during ripening 1399/11/29 13:40:58

نویسندگان : Hediyeh Pourmolaie Asghar Khosrowshahi Asl Mohammad Ahmadi Shahin Zomorodi Shahram Naghizadeh Raeisi
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Journal of food safety

بررسی اثر ترکیبی عصاره هسته انگور،اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر 1399/11/29 13:28:49

نویسندگان : نفیسه نصیرمسلم پیمان آریایی محمداحمدی
زبان : فارسی سال انتشار : 1395 محل پذیرش : نشریه ی نوآوری در علوم وفناوری غذایی

Fabrication and characterization of soluble soybean polysaccharide and nanorod-rich ZnO bionanocomposite 1399/11/29 12:24:43

نویسندگان : Maryam Akbariazama, Mohammad Ahmadi Neda Javadian Abdorreza Mohammadi Nafchic
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : International Journal of Biological Macromolecules

Synthesis and evaluation of bacteridical of AG2O nanoparticles against Aeromonas hydrophila 1399/11/29 12:15:48

نویسندگان : S. R. Shaffiey S. F. Shaffiey محمداحمدی
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : International Journal of Nano Dimension