نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

تأثير فناورى برتر در بهبود مصرف انرژى 1395/11/20 11:35:40

نویسندگان : محمد علی فیض‌پور محمدرضا دهقانپور علی اکبر پروا
زبان : فارسی سال انتشار : 1389 محل پذیرش : گستره انرژی

ضرورت بکارگیری سیستم HACCP در صنعت نوشیدنی میوه ای 1395/11/19 23:17:10

نویسندگان : زهرا بیگ محمدی فرانک بیگ محمدی
زبان : فارسی سال انتشار : 1389 محل پذیرش : همایش سراسری ایمنی موادغذایی و آشامیدنی

ارزيابي ايمني مواد غذايي گياهي ) GMتغيير ژنتيكي يافته( به لحاظ آلرژي زايي 1395/11/19 22:58:28

نویسندگان : هدی شهیری طبرستانی زهرا بیگ محمدی
زبان : فارسی سال انتشار : 1389 محل پذیرش : همایش سراسری ایمنی موادغذایی و آشامیدنی

بسته¬بندی¬های نوین در صنعت غذا 1395/11/19 22:47:43

نویسندگان : زهرا بیگ محمدی هدی شهیری طبرستانی
زبان : فارسی سال انتشار : 1389 محل پذیرش : همایش سراسزی امنی موادغذایی و آشامیدنی

رابطه تعامل فروشنده و مشتری با عملکرد فروشنده 1395/11/19 22:30:31

نویسندگان : ابوالفضل تاج زاده نمین آیدین تاج زاده نمین رضا مرتعی قره بلاغ
زبان : فارسی سال انتشار : 1389 محل پذیرش : مدیریت بازرگانی- دانشکده مدیریت دانشگاه تهران

تاملی بر برخی برداشت‌ها از مفاهیم جدید کتابداری 1395/11/19 21:30:16

نویسندگان : سیدمهدی طاهری
زبان : فارسی سال انتشار : 1389 محل پذیرش : پایگاه خبری کتابداری و اطلاع رسانی (لیزنا). سخن هفته شماره 10

نقد کتاب فهرستنویسی و سازماندهی منابع دیجیتالی 1395/11/19 17:41:37

نویسندگان : مهدی علیپور زهیر حیاتی محسن حاجی زین العابدینی سیدمهدی طاهری
زبان : فارسی سال انتشار : 1389 محل پذیرش : کتاب ماه کلیات. شماره 151

مروری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ، تغذیه ای و کاربردی روغن بادام زمینی 1395/11/19 14:40:31

نویسندگان : زهرا بیگ محمدی
زبان : فارسی سال انتشار : 1389 محل پذیرش : سومین سمینار بین المللی دانه های روغنی و روغن های خوراکی

بررسی میزان روغن، گلوکوزینولات و ترکیبات دانه ارقام عمده کلزا در استان گلستان 1395/11/19 14:05:04

نویسندگان : زهرا بیگ محمدی یحیی مقصودلو علیرضا صادقی ماهونک حامد صفافر
زبان : فارسی سال انتشار : 1389 محل پذیرش : سومین سمینار بین المللی دانه های روغنی و روغن های خوراکی

کلزا، محور خودکفایی صنعت روغن نباتی ایران 1395/11/19 13:51:03

نویسندگان : زهرا بیگ محمدی
زبان : فارسی سال انتشار : 1389 محل پذیرش : سومین سمینار بین المللی دانه های روغنی و روغن های خوراکی

آشنایی با ترکیبات سبوس برنج و روغن آن 1395/11/19 13:41:39

نویسندگان : زهرا بیگ محمدی
زبان : فارسی سال انتشار : 1389 محل پذیرش : سومین سمینار بین المللی دانه های روغنی و روغن های خوراکی

کنسرسیوم ها و اشتراک دانش 1395/11/19 08:05:48

نویسندگان : سیدمهدی طاهری
زبان : فارسی سال انتشار : 1389 محل پذیرش : فصلنامه اطلاع رسانی کنسرسیوم محتوای ملی

بررسی هستی شناختی فرا اصطلاح‌نامه نظام زبان پزشکی واحد 1395/11/18 20:03:26

نویسندگان : لاله صمدی صدیقه محمد اسماعیل
زبان : فارسی سال انتشار : 1389 محل پذیرش : مدیریت اطلاعات سلامت

پهنه بندی کلیماتوریسم استان اصفهان با استفاده ازشاخص TCI 1395/11/18 08:28:38

نویسندگان : جعفر کریمی محمد هاشمی محمد ابراهیمی سمیرا میردیلمی
زبان : فارسی سال انتشار : 1389 محل پذیرش : همایش منطقه ای صنعت توریسم

بررسی تاثیر اقلیم بر بافت سنتی شهر ورزنه با تاکید بر توسعه پایدار شهری 1395/11/17 13:39:08

نویسندگان : تقی طاوسی جعفر کریمی محمد زارع
زبان : فارسی سال انتشار : 1389 محل پذیرش : همایش خانه ایرانی

نقش گردشگری در حفاظت از محیط زیست و توسعه پایدار تالاب گاوخونی 1395/11/17 13:19:27

نویسندگان : جعفر کریمی عادل علیزاده محمد هاشمی محمد ابراهیمی
زبان : فارسی سال انتشار : 1389 محل پذیرش : اولین همایش ملی سلامت محیط زیست و توسعه پایدار

«تأثیر صورخیال ادبی بر نگاره های مکتب شیراز» 1395/11/17 10:59:33

نویسندگان : فاطمه ماه وان دکتر محمد جعفر یاحقی
زبان : فارسی سال انتشار : 1389 محل پذیرش : بوستان ادب، تابستان، دورۀ دوم، شمارۀ دوم، پیاپی 1/58. صص 161ـ 184.

تحلیل روند تغییرات بیشینه دمای زاهدان به روش من- کندال 1395/11/16 22:18:44

نویسندگان : محمد هاشمی جعفر کریمی
زبان : فارسی سال انتشار : 1389 محل پذیرش : همایش منطقه ای کاربرد جغرافیا در برنامه ریزی منطقه ای