
مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه متکا(ferula persica L.) یه صورت خالص و نانوریزپوشانی شده در افزایش پایداری روغن سویا 1399/11/29 15:37:21
نویسندگان : پویا تقی نیا محمدحسین حدادخداپرست محمداحمدیزبان : فارسی سال انتشار : 1397 محل پذیرش : علوم وصنایع غذایی

كاربرد اينولين در فراورده هاي لبني 1398/07/20 13:43:54
نویسندگان : مریم شمشیرساز علی معتمد زادگانزبان : فارسی سال انتشار : 1395 محل پذیرش : اولین کنگره بین المللی وبیست وچهارمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران

بررسی روشهای استخراج بتاگلوکان 1398/07/20 12:18:24
نویسندگان : مریم شمشیرساز علی معتمد زادگان مهران اعلمی مهدی شیخ عربیزبان : فارسی سال انتشار : 1398 محل پذیرش : سومین کنگره بین المللی وبیست وششمین کنگره علوم وصنایع غذایی

تاثير شير خشك سويا بر روي فعاليت آلفا آميلازي آرد وبياتي نان بربري 1398/07/16 13:01:55
نویسندگان : مریم شمشیرساز حبیب الله میرزایی محمد حسین عزیزی مهران اعلمیزبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : بیست ودومین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران

تاثير شير خشك سويا بر روي ويژگيهاي فيزيكي وشيميايي آرد بربري 1398/07/16 12:52:44
نویسندگان : مریم شمشیرساز حبیب الله میرزایی محمد حسین عزیزی مهران اعلمی عالیشاهزبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : بیست ودومین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران

بررسي روشهاي استخراج اينولين 1398/07/16 12:28:53
نویسندگان : مریم شمشیرساز علی معتمد زادگانزبان : فارسی سال انتشار : 1395 محل پذیرش : اولین کنگره بین المللی وبیست وچهارمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران

بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ارقام گندم در منطقه غرب استان گلستان 1398/07/14 23:31:28
نویسندگان : مریم شمشیرساززبان : فارسی سال انتشار : 1397 محل پذیرش : دومین کنگره بین المللی وبیست وپنجمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران

روشهای تشخیص موجودات اصلاح شده ژنتیکی 1398/07/14 23:19:15
نویسندگان : مریم شمشیرساز جمشید فرمانیزبان : فارسی سال انتشار : 1397 محل پذیرش : دومین کنگره بین المللی وبیست وپنجمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران

زنده مانی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) کپسوله شده در ماست در طول نگهداری 1395/06/22 21:22:58
نویسندگان : لیلا امین الاسلامی اصغر خسروشاهی اصل شهین زمردی احمد زند مقدمزبان : فارسی سال انتشار : 1392 محل پذیرش : بیست ویکمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی

تاثیر نشاسته اصلاح شده ذرت برروي ویژگیهاي فیزیکو شیمیایی آرد بربري 1395/04/22 13:31:26
نویسندگان : مریم شمشیرساز فرشاد دانشفر مژگان توفیقیان حبیب الله میرزایی مهران اعلمی محمد حسین عزیزیزبان : فارسی سال انتشار : 1394 محل پذیرش : بیست وسومین کنگره علوم وصنایع غذایی

بررسی ارقام تجاري گندم مناسب تهیه نان در منطقه گنبد 1395/04/22 13:27:41
نویسندگان : مژگان توفیقیان مریم شمشیرساززبان : فارسی سال انتشار : 1392 محل پذیرش : دومین همایش ملی علوم وصنایع غذایی قوچان

مقایسه میزان مایکوتوکسین در سیلوي فلزي و انبار ساده در کارخانجات آرد 1395/04/22 13:23:01
نویسندگان : مریم شمشیرساز مژگان توفیقیانزبان : فارسی سال انتشار : 1392 محل پذیرش : دومین همایش ملی علوم وصنایع غذایی قوچان
دسته بندی مقالات
- 9119 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
- 3343 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
- 4160 پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
- 5727 پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
- 1097 پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
- 13795 مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- 1314 چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
- 1255 سایر
- 36 پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
- 88 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4